GGZ Roadmap 2021

Het uitzoeken van alle inkoopplannen kost tijd, precisie en moeite. En dan nog is het vaak moeilijk om in te schatten wat er nu precies staat. Onze specialisten kunnen dat. Zij hebben het inkoopbeleid en de contracteisen voor de ZVW 2021 meer dan secuur bestudeerd.

Onze specialisten kijken verder dankzij hun grondige kennis van de GGZ. Niet alleen een opsomming van de nieuwe regelgeving, maar een heldere interpretatie wat het voor consequenties voor u en uw organisatie heeft. “Bespaar tijd, voorkom twijfel en creeer zekerheid”

Meer dan een deskundige analyse alleen

U leest de inkoopplannen en contracten, waarbij u deze op uw eigen wijze interpreteert. En dat is goed, maar vaak niet het hele verhaal. De achterliggende gedachten zijn u niet bekend. Wij staan regelmatig in contact met zorgverzekeraars en kennen de mensen hierachter persoonlijk en spreken hen juist over deze onderwerpen. Hierdoor kennen wij de context, wat vaak doorslaggevend is voor besluitvorming op lange termijn.

Wij delen onze bevindingen graag met u. Dat doen wij middels onze events, FAQ en Online Kennisbank. Tijdens de events brengen onze specialisten u op de hoogte over de bevindingen, ontwikkelingen en trends. En daarna gaan we verdieping aanbrengen en onderzoeken we de eventuele consequenties voor uw organisatie.

Mocht u nog vragen hebben of mochten er onduidelijkheden zijn, stel uw vraag gerust via info@zorgonderhandelingen.nl of bel naar 0183 730530.

Martijn van Wijk

drs. Martijn van Wijk

Senior zorgin- en verkoper, adviseur en onderhandelaar

Road Map Events

Tijdens onze Road Map Events zullen wij eerst de feiten met u delen. Daarna geven wij aan hoe wij deze interpreteren. Vervolgens gaan wij met u het gesprek aan over de mogelijk consequenties. Wat wil een verzekeraar daadwerkelijk met zijn eisen? Wat zijn de hoofdlijnen? Wanneer kunt u wel of juist niet een contractvoorstel accepteren?


Na beide bijeenkomsten is er een netwerkgelegenheid. De bijeenkomsten zullen plaatsvinden in Dordrecht.

Road Map kennisbank

Onze bevindingen komen in onze Online Kennisbank, Ovezo genoemd. Hierin staat een overzicht en analyse van de verschillende inkoopplannen en contracteisen 2021. Hiermee zijn deze documenten het perfecte naslagwerk voor uw dagelijkse praktijk.

Wij zullen u blijvend informeren over eventuele wijzigingen. Zo blijft u altijd up-to-date.


De toegang tot Ovezo krijgt u nadat alle eisen en overzichten in het systeem staan.

Ons aanbod: GGZ Roadmap 2021

Voor een eenmalige investering van 797,- excl. BTW bieden wij u het volgende:


Kennisbank

24/7 toegang Kennisbank met daarin alle analyses van de inkoopplannen en contracteisen van alle zorgverzekeraars.


Events

2 x 2 toegangskaarten voor onze Roadmap Events over Inkoop en Contracteisen.


Alerts bij inkoopdeadlines

Ontvang alerts in uw mailbox van alle inkoopdeadlines en mis niets.


FAQ

Krijg toegang tot de meest gestelde vragen over toepassing van contracteisen en spelregels voor uw behandelaren en administratief medewerkers.

Aanmelden

Meld u hier aan voor de GGZ Roadmap 2021. Nadat u zich aangemeld heeft, krijg u een bevestiging per e-mail. Meer informatie over het verkrijgen van toegang tot FAQ, Alerts en Online Kennisbank wordt per e-mail toegestuurd.

Er wordt zorgvuldig met uw gegevens omgegaan.

  • Maak gebruik van unieke expertise
  • Verdieping op uw individuele situatie
  • Uitgevoerd door GGZ specialisten
  • Overzichtelijk naslagwerk