Over ons

Zorgonderhandelingen.nl is een initiatief van drs. Martijn van Wijk uit 2014. Als verpleegkundige en bedrijfskundige heeft hij, na een carrière in de zorg en het management daarvan, vele jaren als senior zorginkoper (V+V en GGZ) gewerkt bij zorgverzekeraar VGZ en de zorgkantoren. 

 

Sinds de start heeft Zorgonderhandelingen.nl vele partijen ondersteund en geadviseerd in de zorginkoop en zorgverkoop. Denk hierbij aan Psychiatrische Ziekenhuizen (o.a. Yulius), ambulante GGZ aanbieders (o.a. Mentaal Beter, Cirya, Re-Activate, Medipsy), verslavingsinstellingen, RIBW’s en vrijgevestigden. Maar zo heeft hij ook met zijn brede kennis van zowel de GGZ als zorginkoop in de regio Foodvalley (Ede en Veenendaal e.o.) de inkoop van de Jeugdhulp gecoördineerd. Dit middels het Bestuurlijk Aanbesteden.

Martijn van Wijk

Martijn van Wijk

Eigenaar, (onderhandel)adviseur

Martijn is eigenaar van Zorgonderhandelingen en De Onderhandelacademie. Hij adviseert GGZ aanbieders rondom alle vraagstukken gericht op zorginkoop en zorgverkoop. Hij traint en coacht zorgver- en zorginkopers. Hij kent beide kanten van de medaille, als oud senior Zorginkoper bij VGZ (en CZ) en zorgverkoper bij o.a. Yulius. Martijn (verpleegkundige, bedrijfskundige en haptonoom) heeft een grote voorliefde voor non-verbale grondpatronen, expressies en de enorme impact daarvan op het onderhandelresultaat. Dit kom tot uiting in de klinkende resultaten bij klanten en mooie inzichten van de coachees en trainees. 

Jacqueline van Wijk

Jacqueline van Wijk

Adviseur / Accountmanager

Jacqueline van Wijk is bedrijfseconoom en sinds 2003 werkzaam in de GGZ. In deze periode heeft ze14 jaar gewerkt bij een grote GGZ aanbieder vanuit Planning en Control, als Accountmanager Zorgverkoop. Daar heeft zij, naast het hele zorgverkoopproces waarin verbinding maken tussen aanbieder en financier een belangrijke factor is, veel kennis opgedaan van de wet-en regelgeving. Sinds 1 september 2017 is ze werkzaam bij Zorgonderhandelingen.nl als Adviseur/ accountmanager GGZ. Door haar ruime ervaring kan ze aanbieders adviseren en ondersteunen in het gehele verkoopproces van offerteaanvragen tot en met de nacalculatie van vraagstukken en alles wat daar tussen valt. Jacqueline blijkt inmiddels ook van grote waarde voor onze klanten in control- vraagstukken. Denk hierbij aan ondersteuning rondom invulling, spreiding en prognoticeren productie afspraken en impactbepaling en knelpuntanalyses van (mogelijke) budgetproblematiek.

Peter Bults

Peter Bults

Consultant digitaal contracteren

Peter Bults is het Kwaliteitsgeweten binnen Zorgonderhandelingen. Dit, gecombineerd met zijn grote kennis van ICT heeft hij al vele (kleine) praktijken geholpen om aanbestedingen in de Jeugdwet tot een goed einde te brengen. Deskundigheid, grote bereidwilligheid en flexibiliteit kenmerken Peter. 

Jorn de Haan

Jorn de Haan

Marketing en communicatie specialist

Jorn de Haan is (online) marketing en communicatie specialist binnen ons team. Hij verzorgt de externe uitingen van Zorgonderhandelingen.nl en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied, waardoor hij ons net een stukje verder brengt.

lege profielfoto

Lisa Kolmans

stagiair

Lisa is master student aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij studeert Health Policy and Management. Met haar enthousiaste inzet, nieuwste inzichten en als echte teamspeler is zij van waarde om ons te ondersteunen in alle operationele, maar ook in tactisch strategische vraagstukken staat zij haar mannetje.

Martijn van Wijk

Heeft u vragen of interesse?

Ook uw instelling helpen wij graag. Neem vrijblijvend telefonisch contact op met Martijn van Wijk (eigenaar) via 0183 730530 of martijn@zorgonderhandelingen.nl.