Referenties

Enorm happy

We zijn enorm happy met de samenwerking en hopen dit vele jaren zo te continueren!!

F. B.

Bestuurder Verslavingszorg

Zorgonderhandelingen helpt ingewikkelde inkoopvraagstukken vlot te trekken

In het ingewikkelde werkveld van de gezondheidszorg is het heel prettig om te kunnen beschikken over adviseurs van Zorgonderhandelingen. Met hun uitgebreide netwerk in de zorgverzekeraarswereld, kritsiche blik, kennis en kunde helpen zij ingewikkelde in- en verkoopvraagstukken vlot te trekken. Ze adviseren en schakelen actief met de zorginkopers van zorgverzekeraars en levert resultaat. Zij zijn daarmee een zeer waardevolle aanwinst voor ons team.

Frank Cabooter

Directeur Grip Psychologen (middelgrote instelling in de B- en SGGZ)

Ik heb weinig mensen ontmoet met de kwaliteiten van Martijn

Martijn is niet zomaar in een hokje te plaatsen. Hij combineert zijn sterk analytisch vermogen met zijn empathie voor mensen. Hierdoor is hij goed in staat om te zien wat nodig is en waar mensen hulp nodig hebben om dat te bereiken. Martijn doet dit niet op een ‘belerende’ manier. Hij gaat samen met de persoon/organisatie in kwestie op pad, faciliteert meer dan dat hij ‘stuurt’. Bij complexe vraagstukken, hakt hij het eerst op zodat het simpeler wordt. Dan gaat hij aan de slag.
In mijn tijd als zorginkoper binnen VGZ heb ik weinig mensen ontmoet met de kwaliteiten van Martijn, als mens en als professional!

Stephan Hermsen

Sr. consultant Vilans

Super Blij

Zorgonderhandelingen heeft voor ons de contractering met 24 Friese gemeente gerealiseerd. Daar zijn wij super blij mee. Zorgonderhandelingen neemt alles uit handen. De lijntjes zijn kort en de communicatie verloopt snel en soepel. Ze doen wat ze zeggen, hebben verstand van zaken en ontzorgen. Wij zijn super blij met zorgonderhandelingen. Dankzij zorgonderhandelingen kunnen we proosten op contractering met 24 Friese gemeenten.

Lisanne Stenekes

Jongerencoach Expertisecentrum Stenekes

Positieve en betrokken benadering maken dat wij Zorgonderhandelingen eenieder aan kunnen beleven

Als kleine zorginstelling kan het de wereld van Zorgkantoren, aanbestedingen en het komen tot een bepaald contract een heel grote opgave zijn. Zo zijn wij bij Zorgonderhandeling terecht gekomen. De begeleiding van Zorgonderhandelingen is vakkundig, gestructureerd en gericht op maatwerk. Ze zijn uiterst goed bereikbaar en reageren snel. Ze anticiperen en schakelen direct met ons als opdrachtgever wanneer dit nodig is. De positieve en betrokken benadering maken dat wij Zorgonderhandelingen eenieder aan kunnen beleven. Wij hopen nog lang met ze samen te mogen werken.

Pieter Francissen

Directeur bestuurder, I Am One B.V.

Heeft u vragen of interesse?

Ook uw instelling helpen wij graag. Neem vrijblijvend telefonisch contact op met Martijn van Wijk (eigenaar) via 0183 730530 of martijn@zorgonderhandelingen.nl.