Referenties

Ik heb weinig mensen ontmoet met de kwaliteiten van Martijn

Martijn is niet zomaar in een hokje te plaatsen. Hij combineert zijn sterk analytisch vermogen met zijn empathie voor mensen. Hierdoor is hij goed in staat om te zien wat nodig is en waar mensen hulp nodig hebben om dat te bereiken. 
Martijn doet dit niet op een 'belerende' manier. Hij gaat samen met de persoon/organisatie in kwestie op pad, faciliteert meer dan dat hij 'stuurt'. Bij complexe vraagstukken, hakt hij het eerst op zodat het simpeler wordt. Dan gaat hij aan de slag. 
In mijn tijd als zorginkoper binnen VGZ heb ik weinig mensen ontmoet met de kwaliteiten van Martijn, als mens en als professional!

 

Stephan Hermsen

Sr. consultant VilansZorgonderhandelingen helpt ingewikkelde inkoopvraagstukken vlot te trekken

In het ingewikkelde werkveld van de gezondheidszorg is het heel prettig om te kunnen beschikken over een adviseur als Martijn van Wijk. Met zijn uitgebreide netwerk in de zorgverzekeraarswereld, zijn kritsiche blik, kennis en kunde helpt hij ingewikkelde in- en verkoopvraagstukken vlot te trekken. Hij adviseert en schakelt actief met de zorginkopers van zorgverzekeraars en levert resultaat. Hij is daarmee een zeer waardevolle aanwinst voor ons team.

 

Frank Cabooter 

Directeur Grip Psychologen (middelgrote instelling in de B- en SGGZ)Super Blij

Zorgonderhandelingen heeft voor ons de contractering met 24 Friese gemeente gerealiseerd. Daar zijn wij super blij mee. Zorgonderhandelingen neemt alles uit handen. De lijntjes zijn kort en de communicatie verloopt snel en soepel. Ze doen wat ze zeggen, hebben verstand van zaken en ontzorgen. Wij zijn super blij met zorgonderhandelingen. Dankzij zorgonderhandelingen kunnen we proosten op contractering met 24 Friese gemeente.

 

Lisanne Stenekes, jongerencoachMartijn van Wijk

Heeft u vragen of interesse?

Ook uw instelling helpen wij graag. Neem vrijblijvend telefonisch contact op met Martijn van Wijk (eigenaar) via 0183 730530 of martijn@zorgonderhandelingen.nl.